
Вермішель з чилі, броколі і манго
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Броколі
225 г.
Макаронні вироби Тая Локшина яєчна 400г
100 г,
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
4 шт.
Чай зелений Чайні шедеври золотий манго
1 шт.
Перець чилі червоний
1 шт.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
2 ст. л.
Кінза 70г
1 ст. л.
Олія кунжутна Auchan 240мл
1 ч. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Закип'ятити воду в каструлі і в киплячу воду закинути локшину, зняти каструлю з вогню. Перемішати і залишити хвилин на 5-7. Потім злити воду і промити локшину.
02
Броколі обсмажити на сковороді в рослинній олії. Обсмажувати близько 3-5 хвилин, щоб броколі стала м'якою.
03
Зелену цибулю дрібно нарізати.
04
Манго промити, зняти з нього шкірку і нарізати часточками.
05
Перець чилі очистити від насіння і дрібно нарізати.
06
У сковороду, де смажитися броколі додати цибулю і обсмажити її кілька хвилин.
07
Потім додати в сковороду манго і локшину, перемішати.
08
Після чого додати туди ж нарізаний чилі, за смаком посолити і поперчити і смажити ще 2-3 хвилини.
09
Додати дрібно нарізану кінзу, побризкати кунжутною олією і подавати гарячою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)