
Суп по-хорватськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Помідори рожеві фасовка
5 шт.
Петрушка 70г
2 пучки
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Часник
1 шт.
Сир Бринза 35%
200 г.
Сухарі панірувальні ХПП білі 200г
за смаком
Кефір Зарог 2,5% 870г
за смаком
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
5 ст. л.
Етапи приготування
01
Сир нарізати кубиками, замочити у воді на 10-15 хвилин. (Процедура необхідна у випадку солоної бринзи)
02
Цибулю, часник і петрушку дрібно нарізати. На помідорах зробити надріз, залити окропом на 1 хвилину, зняти шкурку, нарізати дрібними шматочками.
03
Влити оливкову олію в каструлю, поставити каструлю на вогонь, обсмажити цибулю з часником, додати петрушку, готувати протягом 2-3 хвилин. Додати в каструлю помідори, влити 0,5 ст. води, зменшити вогонь, накрити зверху кришкою, тушкувати протягом 15-20 хвилин.
04
Долити воду до стану супу, додати бринзу, варити 5 хвилин.
05
При подачі в кожну тарілку долити трохи кефіру, додати зелень і сухарі.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)