
Омлет-суфле з шинкою і сиром
Омлет - це дуже звичне для всіх блюдо. Всі господині його люблять за те, що воно швидке в приготуванні, і до його складу входять прості компоненти. Омлет-суфле з шинкою і сиром - це надзвичайний рецепт приготування омлету, який прийшов до нас із французької кухні. Дуже вдале за смаком поєднання шинки і сиру добре доповнює і збагачує смак омлету. Перед тим, як вийняти з духовки готовий омлет, потрібно перевірити виделкою, чи достатньо він пропікся, потім дати йому кілька хвилин охолонути, щоб було зручніше різати на порції, і подавати до столу. Прекрасний ніжний і легкий сніданок готовий!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Egg C0 1pc
6 шт.
Argal York Sandwich Ham
100 г.
Leek
1 шт.
Homemade Butter
50 г.
KhMZ Sour Cream 20%
200 мл.
Cremio Cooking Cream 25% 200ml
100 мл.
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
50 г.
Auchan Ground Nutmeg 55g
за смаком
Parsley 70g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Яйця збити зі сметаною в мисці, влити вершки, додати подрібнену петрушку, мускатний горіх, за смаком сіль і перець.
02
Суміш з миски змішати з натертим сиром.
03
Нарізати шинку кубиками, обсмажити на вершковому маслі на сковороді, додати цибулю-порей, обсмажити до м'якості порею.
04
Влити в сковороду яєчну суміш, поставити в духовку сковороду, температура духовки 180°C, випікати 20 хвилин. Витягнути з духовки, дати настоятися омлету.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)