
Омлет-суфле з шинкою і сиром
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйце куряче С0 1шт
6 шт.
Шинка Argal Йорк Сендвіч
100 г.
Цибуля порей
1 шт.
Масло вершкове домашнє
50 г.
Сметана ХМЗ 20%
200 мл.
Вершки Cremio кулінарні 25% 200мл
100 мл.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
50 г.
Горіх мускатний Auchan мелений 55г
за смаком
Петрушка 70г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Яйця збити зі сметаною в мисці, влити вершки, додати подрібнену петрушку, мускатний горіх, за смаком сіль і перець.
02
Суміш з миски змішати з натертим сиром.
03
Нарізати шинку кубиками, обсмажити на вершковому маслі на сковороді, додати цибулю-порей, обсмажити до м'якості порею.
04
Влити в сковороду яєчну суміш, поставити в духовку сковороду, температура духовки 180°C, випікати 20 хвилин. Витягнути з духовки, дати настоятися омлету.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)