
Лук-порей з карі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цибуля порей
8 шт.
Масло вершкове домашнє
1,5 ч. л.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
1,5 ст. л.
Борошно пшеничне вищий гатунок
1,5 ч. л.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
300 мл.
Карі Carmencita 40г
за смаком
Сир твердий Грана Падано 32%
2 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Цибулю промити під холодною водою, вирізати корінь і зовнішнє зелене листя. Влити у велику каструлю воду, поставити на вогонь, посолити, довести до кипіння, висипати цибулю в каструлю, варити 15 хвилин, до м'якості цибулі.
02
У невеликій каструлі змішати вершкове масло з рослинною олією, розігріти, висипати борошно, постійно помішуючи готувати 2 хвилини. Обережно влити молоко не перестаючи змішувати, варити ще 10 хвилин. Посолити трохи і додати карі.
03
Змастити форму для випікання вершковим маслом, викласти відварену цибулю, залити приготовленим соусом. Зверху натерти сир. Розігріти духовку до 200ºС, випікати протягом 15-20 хвилин, до золотистої скоринки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)