
Індійське йогуртовое парфе
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Манго велике, шт
2 шт.
Йогурт Mlekovita натуральний 3% 1кг
300 г.
Фісташки Auchan сушені несолоні 150г
30 г.
Цукрова пудра Aro 250г
2 ст. л.
Кардамон Еко 6г
за смаком
Етапи приготування
01
Манго очистити від шкірки, розрізати навпіл і видалити кісточки. Нарізати невеликими шматочками. Кілька шматочків залишити для прикраси, а інші покласти в чашку для блендера і збити в пюре.
02
Туди ж додати йогурт і пудру. Збити ще раз.
03
Насіння кардамону розчавити в ступці. Потім додати їх до пюре і гарненько перемішати.
04
Викласти готове пюре в порційні стакани або в креманки, посипати подрібненими фісташками і прикрасити шматочками манго.
05
Накрити парфе харчовою плівкою і прибрати в холодильник на ніч. Подавати охолодженим на сніданок.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)