Рисовий салат з буряка з родзинками - Image

Рисовий салат з буряка з родзинками

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Багатьом відомо наскільки чудове на смак поєднання відвареного рису з ароматними яблуками, але мало хто знає, що додавши до цієї простацької крупи всього кілька самих звичайних компонентів, може вийти повноцінний салатик: смачний, поживний, а головне – корисний. Доведемо цей факт на прикладі нашої страви. Ніжна структура рису здатна вбирати разом з рідиною аромати і смаки продуктів, з якими він готується. Відварений буряк не тільки забарвить рисові зернятка в яскраво-бордовий колір, а й наситить страву приємним солодкуватим смаком. Пружні солодкі родзинки і хрусткі горішки як не є доречі: вони розбавляють «нейтральний» смак рисової каші, роблячи її пікантною і апетитною.

Ingredients for the recipe

Steamed Rice
46.10 - 72.40

Steamed Rice

per 1 kg

Ingredients

Steamed Rice

100 г.

Beetroot

200 г.

Raisins

100 г.

Walnut

50 г.

Parsley 70g

20 г.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

20 мл.

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Рис відварити до готовності і охолодити. Буряк помити, відварити, охолодити і очистити. Потім нарізати кубиками або соломкою. Родзинки залити окропом на 10-15 хвилин.

02

Петрушку помити, просушити і подрібнити. Горіхи обсмажити і порубати ножем. Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію перемішати салат.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cookies honey-tahini

Cookies honey-tahini

10

30 min