
Картопляний салат із каперсами та петрушкою
Деякі салати бувають настільки поживними, що їх можна подавати як повноцінну страву. Наприклад, якщо ви не хочете переїдати, то ви цілком можете перекусити таким салатом із картоплі і каперсів. До слова, цей салат не тільки поживний, але і досить простий і корисний. Адже дістати картоплю і каперси зараз не проблема, а от що стосується користі інгредієнтів, то тут можна сказати кілька слів. Каперси, наприклад, низькокалорійні, в них міститься вітамін Р. У Древній Греції плоди каперсів навіть вважалися афродизіаками. Не знаємо, як щодо впливу на протилежну стать, але те, що салат із каперсами буде вам до смаку, це ми можемо гарантувати!
Ingredients
Картопля
500 г.
Оцет
30 мл.
Каперси
20 г.
Петрушка
50 г.
Олія оливкова
30 мл.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю помити, нарізати шматочками і відварити в підсоленій воді до готовності. Злити воду і просушити картоплю. Покласти її в миску.
02
Петрушку помити, просушити і подрібнити. Додати до картоплі оцет, сіль, перець, каперси, петрушку, олію. Добре все перемішати і подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores