
Запечені перці з часником і травами
Урізноманітнити Ваше звичне меню і прикрасити святковий стіл допоможе ця оригінальна закуска – запечені перці з часником і травами. Така страва радує око і збуджує апетит. У процесі приготування перчиков з духовки доноситься настільки приємний аромат італійських прянощів, що Ви просто не зможете встояти. Випікати можете на п'ять хвилин довше до появи злегка обвуглених країв у перців (за Вашим бажанням). У кожну четвертинку овоча можете покласти порізаний сир сулугуні і подрібнені кедрові горішки. А потім змастити часниковим соусом і скропити лимонним соком. Болгарські перці відмінно почувають себе в одній тарілці з м'ясом, рибою, гармонійно доповнюючи їх смак.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packaged Green Peppers
500 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
20 мл.
Garlic
20 г.
Banka Spetsii Italian herbs mixture of spices 100g
10 г.
Spice Pepper Mix
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Болгарський перець очистити від насіння і нарізати четвертинками. Часник очистити від лушпиння і подрібнити.
02
Змішати оливкову олію з часником і спеціями. Змастити отриманим соусом перці.
03
Духовку розігріти до 200°C. Викласти перці на деко і запікати близько 25 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores