
Печеня з курки з чорносливом в горщику
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Thigh in Marinade
1 шт.
Packed Potatoes
2 шт.
Polan Pickled Cherry Tomatoes 660g
3 шт.
Carrots
0,5 шт.
Almond Pitted Prunes 75g
8 шт.
Broth Galina Blanca 8x10g chicken with herbs
4 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Bay Leaf
1 шт.
Leek
1 шт.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
за смаком
Preparation steps
01
Овочі почистити, зняти шкірку з м'яса і розділити на частини, кістки не видаляти. Картоплю нарізати тонкими кругляшками, помідори - четвертинками, чорнослив розділити навпіл.
02
Цибулю-порей нарізати кільцями, моркву також нарізати кільцями. На сковороді, на середньому вогні, на соняшниковій олії обсмажити моркву.
03
До моркви додати цибулю і смажити до м'якості овочів.
04
Наповнити горщик бульйоном, на дно викласти картоплю, потім м'ясо.
05
Наступний шар - обсмажені овочі.
06
Потім помідори черрі, чорнослив і лавровий лист.
07
Кожен шар солити і перчити за смаком.
08
Закрити горщики кришкою і поставить в холодну духовку, томити протягом години при температурі 180°C.
09
Потім акуратно перемішати печеню ложкою і помістити в ще теплу духовку на півгодини до повної готовності.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)