
Яєчний паштет з корнішонами
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
50 г.
Chicken Egg C0 1pc
4 шт.
Domestic Cottage Cheese
100 г.
Fresh Greens Mix 100g
за смаком
Nashi Vershky UHT Cream 10% 125g
60 мл.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Nizhyn Salted Gherkins Cucumbers
2 шт.
Vinnytsia Mustard 125g
7 г.
Akura Chile Sweet Sauce 200ml
7 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Цибулю очистити. Масло попередньо дістати із холодильника, воно має бути кімнатної температури.
02
Змішати в чаші блендера яйця, зелень, цибулю, масло, корнішони, сир, вершки, гірчицю, чилі, посолити і поперчити за смаком. Подрібнити блендером суміш до однорідної консистенції.
03
Перекласти в формочку паштет, дати настоятися протягом деякого часу. Зберігати в холодильнику.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores































 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)