
Торт "Lapis Surabaya"
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Egg C0 1pc
30 шт.
Aro Powdered Sugar 250g
250 г.
7 Flour 1kg
100 г.
Dr. Oetker Corn Starch 30g
15 г.
Vanilla Marshmallow
1 шт.
Kiliya Dry Milk 25% 250g
15 г.
Homemade Butter
375 г.
Boiled Condensed Milk
3 ст. л.
Aromiks Cocoa Powder 100g
20 г.
Dobryk Baking Powder
0,25 ч. л.
Twix Chocolate Paste 200g
200 г.
Novus Strawberry Jam 375g
150 г.
Preparation steps
01
Відокремити жовтки від білків, білки вилити в ємність і прибрати в холодильник (можуть зберігатися близько 40 днів).
02
Дістати насіння зі стручка ванілі. Підготувати три форми для випікання, якщо форми з дном, необхідно змастити вершковим маслом і присипати борошном.
03
У миску вилити 20 жовтків, 150 г. цукрової пудри і насіння ванілі. Збивати масу 10-15 хвилин, до збільшення маси втричі. Окремо просіяти борошно в миску, додати сухе молоко і кукурудзяний крохмаль. Розтопити 250 г. вершкового масла. На останніх хвилинах збивання в жовткову масу додати 2 ст. л. згущеного молока. Сюди ж додати суху суміш з борошна, молока і крохмалю. Обережно перемішати лопаткою знизу вгору. Частину тіста викласти в топлене вершкове масло, змішувати до об'єднання інгредієнтів. Після, вилити отриману суміш в основне тісто, ретельно перемішати. Розподілити тісто у дві форми. Випікати в заздалегідь розігрітій до 180°C духовці протягом 20-30 хвилин, до моменту, коли дерев'яна шпажка буде виходити сухою. Готовий бісквіт повинен постояти 15 хвилин у формі. Вийняти з форми і дати повністю охолонути.
04
У миску просіяти 30 г. борошна з розпушувачем, додати какао порошок. Розтопити 125 г. вершкового масла. Збити 10 яєчних жовтків разом із 100 г. цукрової пудри протягом 10-15 хвилин. На останніх хвилинах у жовткову суміш додати 1 ст. л. згущеного молока і 25 г. шоколадної пасти. Сюди ж додати суху суміш з борошна, розпушувача і какао порошку. Обережно перемішати лопаткою знизу вгору. Частину тіста викласти в топлене вершкове масло, змішувати до об'єднання інгредієнтів. Після, вилити отриману суміш в основне тісто, ретельно перемішати. Розподілити тісто в одну форму. Випікати в заздалегідь розігрітій до 180°C духовці протягом 20 хвилин, до моменту, коли дерев'яна шпажка буде виходити сухою. Готовий бісквіт повинен постояти 15 хвилин у формі. Вийняти з форми і дати повністю охолонути.
05
Решту 175 г. шоколадної пасти розділити на дві частини. Джем розділити на три частини. Покласти один жовтий бісквіт на обробну дошку. Змастити його половиною шоколадної пасти і джемом. Покласти зверху шоколадний бісквіт, повторити процедуру. Накрити зверху другим жовтим бісквітом. Зверху помазати джемом. Подавати охолодженим.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
































 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)