Гарбузовий хліб - Image

Гарбузовий хліб

Number of servings: 10Cooking time: 1 h 30 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Дуже смачний м'який хліб з яскравим помаранчевим кольором. Головне - це вибрати гарбуз з оранжевою м'якоттю і приємним смаком. Важливо, що цей хліб виходить поживним, смачним і не калорійним. А ще зі звичайного гарбузового хліба можна зробити смачну булочку. Досить додати трохи цукру, родзинки або цукати - і вуаля! Булочка готова! Такий хліб буде відмінним замінником звичайного хліба, тому, що він поживний, але при цьому не менш смачний. Гарбуз зібрав у собі дуже багато вітамінів, які сприяють зміцненню імунної системи, знімають втому і дратівливість. Замість гарбузового пюре можна додавати пюре шпинату, моркви або навіть буряків. Таким чином ви тільки урізноманітите цю чудову страву.

Ingredients for the recipe

Top Grade Wheat Flour
17.40

Top Grade Wheat Flour

per 1 kg

Ingredients

Top Grade Wheat Flour

500 г

Baking Soda 500g

5 г

Eco Ground Cinnamon

10 г

Hokkaido Pumpkin

300 г

Chicken Egg C0 1pc

4 шт.

Almond Nuts 150g

150 г

Salt Egypt

за смаком

Diamir Tuna in Vegetable Oil 80g

250 мл

Preparation steps

01

Змішати борошно, соду, сіль і корицю у великій мисці.

02

Окремо змішати яйця, масло, подрібнений в блендері варений гарбуз і дроблені горіхи.

03

З'єднати обидві суміші, ретельно перемішуючи до тістоподібного стану.

04

Помістити тісто у форму для випікання і відправити в духовку, розігріту до 175°C градусів, на 45-60 хвилин.

05

Витягти готовий хліб з форми і залишити відкритим на холоді.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min