Пиріг з баклажанами, базиліком та моцарелою - Image

Пиріг з баклажанами, базиліком та моцарелою

Number of servings: 4Cooking time: 1 h 15 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Пиріг з баклажанами, базиліком та моцарелою - дуже смачний, апетитний, нескладний у приготуванні пиріг. Почастуйте цим пирогом своїх гостей, і вони обов'язково попросять у Вас його рецепт. А Ви не просто щедро поділетеся рецептиком, а й зможете дати розумні поради по процесу приготування. А поради можуть бути, наприклад, такими: при випіканні пирога в духовці помідори і моцарела дають багато соку, тому, щоб шматки пирога не розвалювалися, не поспішайте розрізати пиріг відразу після приготування, поки він гарячий. Пирогу треба дати охолонути. Нехай начинка трохи охолоне, "схопиться", потім вже розріжте.

Ingredients for the recipe

Grilled Eggplant
289.00

Grilled Eggplant

per 1 kg

Ingredients

Grilled Eggplant

1 шт.

Pink Tomato in Packing

3 шт.

Mozzarella Cheese Lel 45%

300 г.

Cremio Cooking Cream 25% 200ml

300 мл.

Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%

8 ст. л.

Dr.Schar gluten-free white bread 200g

50 г.

Top Grade Wheat Flour

300 г.

Chicken Egg C0 1pc

4 шт.

Homemade Butter

100 г.

Basil in Pot

за смаком

Spice Nutmeg Ground

за смаком

Dobryk Baking Powder

1 ч. л.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Просіяти борошно в миску, додати до неї нарізане шматочками розм'якшене вершкове масло. Руками розім'яти масу.

02

Додати в миску сіль і розпушувач, влити 5-6 ст. л. води, замісити тісто. Сформувати тісто в кулю, згорнути в плівку, покласти тісто в холодильник.

03

Баклажани нарізати кружечками, викласти їх на деко, поставити в духовку на 10 хвилин при температурі 180°С.

04

Змішати в мисці вершки, натерти пармезан, вбити яйця, додати подрібнену хлібну м'якоть, всипати мускатний горіх, за смаком посолити і поперчити.

05

Нарізати помідори і моцарелу кружечками. У форму для випічки викласти тісто, зробити бортики, вилити частину вершкової суміші. Викласти баклажани, зверху базилік, помідори і моцарелу. Зверху другою половиною вершкової суміші.

06

Поставити в духовку на 40-50 хвилин, при температурі 180°С. Вимкнути духовку, залишити пиріг всередині ще на 30 хвилин. Після чого, дістати із духовки, остудити.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min

Пиріг з баклажанами, базиліком та моцарелою – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua