
Панцанелла з червоними перцями
Ingredients for the recipe
Ingredients
Ista Grilled Red and Yellow Peppers 1000g
3 шт.
Red Onion
1 шт.
Garlic
4 шт.
Tomato
4 шт.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
8 ст. л.
Ellada Balsamic Vinegar 150ml
1 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Baguette, pc
1 шт.
Preparation steps
01
Духовку розігріти до 200°C. Багет нарізати тонкими шматочками покласти на деко. Випікати протягом 5 хвилин. Дати охолонути. Після, натерти часником. Розламати хліб на невеликі шматочки. Полити оливковою олією багет, відправити в духовку на 7-10 хвилин. Після, остудити.
02
Перці очистити від насіння, нарізати середніми шматочками.
03
Сковороду поставити на вогонь, влити оливкову олію, що залишилася, розігріти. Подрібнити цибулю з часником, висипати на сковороду. Обсмажувати протягом 2 хвилин, після, додати нарізані помідори та перці, зменшити вогонь, накрити кришкою зверху, тушкувати 20 хвилин, поки рідина не випарується. Перекласти суміш у миску, остудити, додати крутони з багету з часником.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)