
Вівсяна каша з інжиром і теплим медовим соусом
Вашій увазі представлений рецепт для тих, кому надокучив класичний сніданок. Вівсяна каша – традиційний сніданок англійців, один з найпопулярніших сніданків в Європі, особливо серед тих, хто дотримується здорового харчування. І це не просто так. Адже, напевно, всім відомі неймовірно корисні властивості цієї зернової культури. Підкуповує також швидкість приготування і подальше тривале відчуття ситості. У кашу часто додають різні фрукти, сухофрукти, мед і горіхи. У даному ж рецепті пропонується до звичайної каші додати свіжі скибочки інжиру, доведені до м'якості в ароматному медовому соусі з кедровими горішками.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Hipp Dairy-Free Oatmeal Porridge 200g
80 г
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
300 мл
Litniy Med Honey 750g
20 г
Dr.Oetker Vanilla Aroma 8g
3 г
Seasoning Eco Cinnamon stick 20g
1 шт.
Kilojo Dried Pine Nut 50g
15 г
Dried Figs
2 шт.
Preparation steps
01
Налити молоко в сотейник і додати чайну ложку меду. Поставити сотейник на невеликий вогонь і нагріти. Додати до молока ваніль і паличку кориці. Довести молоко до кипіння, додати вівсянку і варити, постійно помішуючи, близько 5-7 хвилин. Вимкнути вогонь і видалити паличку кориці. Накрити сотейник кришкою і залишити на кілька хвилин.
02
Інжир помити і нарізати скибочками. Кедрові горіхи обсмажити на сухій сковороді кілька хвилин. Додати до горіхів корицю, скибочки інжиру, 1 столову ложку меду і 1 столову ложку води. Близько 3-4 хвилин варити на середньому вогні до загусання. Додати соус з фруктами в кашу.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores