
Курячий фарш із грибами
Ingredients for the recipe
Ingredients
Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet
500 г.
Oyster Mushrooms
350 г.
Onion
1 шт.
Garlic
1 зубчик
Red Chili Pepper
1 стручок
Chong Soy Sauce 1l
3 ст. л.
Lime
2 шт.
Parsley 70g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
за смаком
Preparation steps
01
Куряче філе подрібнити в блендері. Гриби нарізати дрібно.
02
Цибулю і часник нарізати дрібними кубиками. У чилі-перцю видалити насіння і нарізати дрібними кубиками.
03
Обсмажити цибулю, часник і чилі-перець. Додати курячий фарш, смажити 5 хвилин. Додати сіль і чорний мелений перець. Викласти в ємність.
04
Обсмажити печериці до рум'яного кольору. Влити соєвий соус і сік лайма. Перемішати і готувати ще близько 1 хвилини.
05
Додати фарш і січену зелень, сіль та перець. Перемішати, сформувати рулет.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)