Гуляш по-угорськи з яєчною локшиною - Image

Гуляш по-угорськи з яєчною локшиною

Number of servings: 6Cooking time: 1 h 30 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Гуляш - це густий суп. Він хороший тим, що більш ситний, ніж звичайні супи, до яких ми звикли. В Угорщині цю страву вважають традиційною і готують досить часто. І навіть не завжди з яловичини. Можна додавати будь-яке м'ясо, яке є у холодильнику. Але все-таки яловичина підходить найкраще. До того ж, гуляш був популярний і у козаків, які жили на півдні Росії. Тому страва ця досить стародавня. І сьогодні вона не втратила свою актуальність. Навпаки, існує досить багато варіантів приготування таких супів. Смачний наваристий бульйон з яловичини, свіжі соковиті овочі та ароматна зелень - все це гуляш по -угорськи з яєчною локшиною.

Ingredients for the recipe

Beef Stew
279.90 - 329.90

Beef Stew

per 1 kg

Ingredients

Beef Stew

1 кг.

Onion

3 шт.

Packed Potatoes

600 г.

Vita Verde Carrots and Celery Vegetable Sticks 180g

1 шт.

Carrots

3 шт.

Tomato

1 шт.

Packaged Green Peppers

1 шт.

Frapin Cognac 40% 0.7l

20 мл.

Taia Egg Noodles Pasta 400g

200 г.

Garlic

3 зуб.

Eco Roman Cumin 15g

1 ст. л.

Salt Egypt

за смаком

Sliced Red Paprika

1 ст. л.

Parsley 70g

20 г.

Preparation steps

01

Спочатку потрібно обсмажити в каструлі яловичу грудинку. Потім обсмажити цибулю до золотистої скоринки. Додати нарізану кубиками яловичину, додати води, накрити кришкою і тушкувати на невеликому вогні 40 хвилин.

02

Далі нарізати картоплю кубиками. Моркву і селеру потерти на терці. Додати до м'яса і залити водою так, щоб вона покривала м'ясо та овочі на кілька сантиметрів.

03

Через 10 хвилин додати натертий на тертці помідор і порізаний маленькими кубиками болгарський перець та паприку. Влити коньяк і тушкувати 20 хвилин. Потім посолити та додати яєчну локшину.

04

За кілька хвилин до готовності додати дрібно порізаний часник, петрушку і кмин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Угорський суп-пюре зі шпинату з вершками

Угорський суп-пюре зі шпинату з вершками

4

40 min