
Гуляш по-угорськи з яєчною локшиною
Гуляш - це густий суп. Він хороший тим, що більш ситний, ніж звичайні супи, до яких ми звикли. В Угорщині цю страву вважають традиційною і готують досить часто. І навіть не завжди з яловичини. Можна додавати будь-яке м'ясо, яке є у холодильнику. Але все-таки яловичина підходить найкраще. До того ж, гуляш був популярний і у козаків, які жили на півдні Росії. Тому страва ця досить стародавня. І сьогодні вона не втратила свою актуальність. Навпаки, існує досить багато варіантів приготування таких супів. Смачний наваристий бульйон з яловичини, свіжі соковиті овочі та ароматна зелень - все це гуляш по -угорськи з яєчною локшиною.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beef Stew
1 кг.
Onion
3 шт.
Packed Potatoes
600 г.
Vita Verde Carrots and Celery Vegetable Sticks 180g
1 шт.
Carrots
3 шт.
Tomato
1 шт.
Packaged Green Peppers
1 шт.
Frapin Cognac 40% 0.7l
20 мл.
Taia Egg Noodles Pasta 400g
200 г.
Garlic
3 зуб.
Eco Roman Cumin 15g
1 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Sliced Red Paprika
1 ст. л.
Parsley 70g
20 г.
Preparation steps
01
Спочатку потрібно обсмажити в каструлі яловичу грудинку. Потім обсмажити цибулю до золотистої скоринки. Додати нарізану кубиками яловичину, додати води, накрити кришкою і тушкувати на невеликому вогні 40 хвилин.
02
Далі нарізати картоплю кубиками. Моркву і селеру потерти на терці. Додати до м'яса і залити водою так, щоб вона покривала м'ясо та овочі на кілька сантиметрів.
03
Через 10 хвилин додати натертий на тертці помідор і порізаний маленькими кубиками болгарський перець та паприку. Влити коньяк і тушкувати 20 хвилин. Потім посолити та додати яєчну локшину.
04
За кілька хвилин до готовності додати дрібно порізаний часник, петрушку і кмин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores