Німецький сирний торт - Image

Німецький сирний торт

Number of servings: 10Cooking time: 2 h 30 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Якщо у вас вікенд і ви хочете здивувати своїх близьких чимось незвичайним і тим що б склало відмінно компанію вашому вечірньому чаю суботнього дня, то обов'язково приготуйте німецький сирний торт. Готується, звичайно, такий пиріг не дуже швидко, але він того вартий. Тим більше, що у вихідний день ніхто і нікуди не поспішає, тому можна зайву годину виділити на приготування такого шикарного німецького пирога. Це відмінний варіант, щоб відзначити вихідні. Такий пиріг з вечірнім чаєм прекрасно вас розслабить після важкого трудового тижня. Це смачний десерт, що не втомить вас своєю зайвою солодкістю, а навпаки порадує своїм прекрасним смаком.

Ingredients for the recipe

Kulynychi Sliced First Grade Flour Wheat Bread 600g
47.99

Kulynychi Sliced First Grade Flour Wheat Bread 600g

600 g

Ingredients

Kulynychi Sliced First Grade Flour Wheat Bread 600g

300 г.

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

150 г.

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

6 шт.

Almond

50 г.

Dr. Oetker Potato Starch 75g

20 г.

Dried Cherries

50 г.

Granulated Sugar

250 г.

Homemade Butter

250 г.

Cottage Cheese 9%

750 г.

Auchan Vanilla Sugar 8g

1 ч. л.

Frapin Cognac 40% 0.7l

30 мл.

Uzbek Dried Apricots

50 г.

Preparation steps

01

Просіяти борошно, додати 200 г. подрібненого масла, 50 мл. вершків, 3 жовтки і 100 г. цукру. Замісити тісто, загорнути в харчову плівку і поставити в холодильник на 30 хвилин.

02

Сир розім'яти, додати 100 г. цукру, 100 мл. вершків, 3 яйця, 50 г. масла, крохмаль і ванільний цукор. Збити в блендері.

03

Курагу і вишню промити, залити окропом на 5 хвилин. Злити воду, висушити. Подрібнити мигдаль і курагу, покласти в сирну масу разом з вишнею і коньяком. Перемішати.

04

Тісто розкачати і викласти у форму для випічки, щоб бортики були закриті тістом. Зверху влити сирну масу і поставити в розігріту до 180°C духовку на 40 хвилин.

05

Решту яєчних білків збити з цукром в міцну піну, викласти зверху на торт і випікати ще 20 хвилин. Залишити торт в духовці остигати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Шварцброт - німецький чорний хліб

Шварцброт - німецький чорний хліб

8

2 h 40 min