
Рибні палички
Тріска - велика морська риба з смачним білим м'ясом, яка містить важливі для нашого організму вітаміни і мінеральні речовини. Статистичні дані показують, що кожна десята спіймана в світі риба - це тріска. Цей вид риби відомий у всьому світі, він існує близько 120 мільйонів років. У 100 г свіжої риби 76 ккал, 16 г білків і всього лише 0,6 г жиру. Тріска є багатим джерелом жирних кислот. Жирні кислоти, що містяться в трісці, є потужним профілактичним засобом хвороб суглобів, серця, головного мозку, а також онкологічних захворювань. Сьогодні пропонуємо вам приготувати філе цієї корисної риби у вигляді паличок в панірувальних сухарях з пармезаном. Вийде смачно, соковито, ароматно.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Norven Cod Fillet without Skin Frozen 450g
450 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
3 шт.
7 Flour 1kg
250 г.
Cykoria Breadcrumbs 200g
200 г.
Salt Egypt
1 ч. л.
Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%
200 г.
Mria Grounded Red Pepper 20g
1 ч. л.
Salad Sunflower Oil 500ml
1 ч. л.
Preparation steps
01
Нарізати філе риби паличками і обваляти їх у борошні.
02
Збити яйця, додати перець і сіль. Панірувальні сухарі перемішати з тертим сиром. Опустити рибу в яйце і обваляти в панірувальній суміші.
03
Викласти філе на деко, змащене маслом, і відправити в розігріту до 230°C духовку на 20 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)