
Пісочне печиво з полуничним конфітюром
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
250 г.
Homemade Butter
125 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
75 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
2 шт.
Salt Egypt
3 г.
ATA Sugar Brown Portion Stick 100x5g
75 г.
Preparation steps
01
Спочатку потрібно замісити тісто. Для цього з борошна, масла, цукру, яєць та дрібки солі замісити тісто. Борошно просіяти гіркою на робочу поверхню. В заглиблення покласти цукор та яйце, навколо - нарізане кубиками холодне вершкове масло.
02
Посікти все ножем до отримання крихти. Руками швидко замісити тісто. Загорнути в харчову плівку та поставити в холодильник на 1 годину.
03
Тісто тонко розкачати, формочкою у вигляді великого серця вирізати фігурки, в половині фігурок вирізати середину іншою маленькою формочкою-сердечком, потім змастити печиво яєчним жовтком та посипати крупномеленим цукром. Випікати в духовці при 200°С 10 хвилин. Ціле печиво намастити конфітюром та накрити фігуркою з вирізаною серединою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)