
Тушкована капуста по-баварськи
Страви з капусти були в Німеччині однією з основ раціону ще в давні часи. А квашена капуста вважається взагалі національним блюдом Німеччини. Повірте нам, німці толк в капусті знають. Їхні рецепти знамениті в усьому світі. Через любов до квашеної капусти німці отримали жартівливе прізвисько "Krauts", що означає капуста.
У Німеччині існує багато рецептів приготування різних страв з капусти. Ось і сьогоднішній запропонований нами рецепт прямо з Німеччини. Тушкована капуста по-баварськи - це чудовий гарнір, який дуже добре поєднується з м'ясом або будь-якими круп'яними гарнірами, а також з картоплею. Німці, звичайно, поєднують цю капусту з усілякими сосисками або ковбасами.
Приємного апетиту!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Sauerkraut
700 г.
Onion
1 шт.
Johnprince Apple 70+
1 шт.
Pork Speak for Sandwiches
50 г.
Bastida Me Gusta White Wine 0.75l
100 мл.
7 Flour 1kg
1 ст. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Eco Roman Cumin 15g
за смаком
Preparation steps
01
Цибулю і яблуко нарізати дрібними шматочками (окремо).
02
Розтопити на сковороді шпиг.
03
Спассирувати на салі цибулю, а потім додати яблука і смажити на середньому вогні 3-5 хвилин.
04
Додати в зажарку борошно і обсмажити протягом 3 хвилин.
05
Додати до маси квашену капусту, сіль, цукор, кмин і біле вино.
06
Перемішати і тушкувати 30-40 хвилин під кришкою на середньому вогні до готовності.
07
Можна подавати таку капусту як гарячою, так і охолодженою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)