
Шоколадний манник
Ingredients for the recipe
Ingredients
Auchan Medium Grain Semolina
1 ст.
Auchan Vanilla Sugar 8g
щіпка
ATA Sugar Brown Portion Stick 100x5g
3/4 ст.
Yunga Cocoa with Milk Cocoa Drink 300g
4 ст. л.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
100 мл.
7 Flour 1kg
1 ст.
Dobryk Baking Powder
1 ч. л.
Borges Apple Vinegar 250ml
1 ст. л.
Aro Powdered Sugar 250g
за смаком
Akvulya Still Water 2l
1 ст.
Preparation steps
01
У миску насипати манну крупу, ванільний і коричневий цукор. Змішати інгредієнти і залити водою. Залишити на 2 години набухати.
02
Додати соняшникову олію в манну крупу, перемішати. Після, просіяти через сито какао прямо на суміш. Вимісити вінчиком. В окремій посудині з'єднати борошно з содою (піде і розпушувач) і також просіяти в миску з манкою.
03
Налити яблучний оцет. Ретельно вимісити тісто на манник.
04
Розігріти духовку до 180ºС. Викласти тісто в роз'ємну форму. Випікати 40 хвилин. Готовий шоколадний манник посипати цукровою пудрою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores










 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)