
Шарлотка дитяча
Ingredients for the recipe
Ingredients
Vash Tsukor Sugar 10kg
200 г.
Top Grade Wheat Flour
200 г.
Chicken Egg C0 1pc
3 шт.
Raisins
30 г.
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
1 шт.
Homemade Butter
20 г.
Baking Soda 500g
2 г.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
1 ч. л.
Aro Powdered Sugar 250g
20 г.
Preparation steps
01
Відділити жовтки від білків. Білки збити в мисці разом з цукром, влити жовтки, ще раз збити. Обережно ввести муку в суміш, постійно збиваючи. Додати соду погашену лимонним соком. Ретельно вимісити.
02
Яблука очистити і нарізати часточками. Змастити форму для випікання маслом, на дно викласти родзинки і яблучні часточки, залити тістом. Поставити форму в духовку, випікати при температурі 200°C, до готовності.
03
Присипати готову шарлотку цукровою пудрою, прикрасити будь-яким декором за бажанням.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)