
Рулет із телятини
Ingredients for the recipe
Ingredients
Green Asparagus 250g
8 шт.
Samobranka Veal Boiled Sausage
4 шт.
Spravzhnii Syr Dutch Cheese 50%
4 шт.
Top Grade Wheat Flour
2,5 ст. л.
Homemade Butter
3 ст. л.
Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l
3 ст. л.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
1 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Обрізати нижні кінці спаржі. Довести до кипіння воду в каструлі, опустити стебла спаржі на 3 хвилини у воду. Після чого витягнути спаржу, зберегти 3 ст. л. відвару.
02
Покласти м'ясо між двома шарами харчової плівки, відбити, форма м'яса повинна бути прямокутною. Присипати сіллю.
03
На кожен шматок м'яса викласти шматок ковбаси і сиру, додати також по 2 стебла спаржі. Згорнути рулетом, закріпити ниткою.
04
У мисці змішати борошно з сіллю і перцем, перемішати. Обваляти м'ясні рулети в цій суміші.
05
Розігріти сковороду, покласти 2 ст. л. вершкового масла і налити 1 ст. л. рослинної олії. Викласти м'ясні рулети на сковороду, обсмажувати протягом 12-15 хвилин, постійно перевертаючи.
06
У невелику каструлю влити вино, покласти вершкове масло, яке залишилося, відвар зі спаржі, який залишився, довести суміш до кипіння, при подачі залити цим соусом м'ясні рулети.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)