
Гарбузовий суп
Гарбузовий суп, немов сонечко, порадує вас і наситить ваш організм масою корисних речовин. Легка в приготування перша страва влаштує справжнє свято вашому шлункові. Суп дуже легкий і при цьому ситний. Варто приділити особливу увагу вітамінам, які може подарувати нам гарбуз. Ви знали, що в гарбузі в п'ять разів більше каротину, ніж у моркві? Він порадує ваші очі, особливо, якщо порушений зір. Допоможе цей плід і процесу кровотворення, виведе з організму солі і води, позбавить вас від нервових розладів та безсоння. Гарбуз має цінний вітамін Т, який допоможе організму засвоїти важку їжу і боротиметься з ожирінням. Отже подбайте про своє здоров'я, адже це так легко!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Hokkaido Pumpkin
0,5 шт.
Young Onions
0,5 шт.
Packed Potatoes
1 шт.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
1 ст. л.
Garlic
1 шт.
Vitana Vegetable Broth 1.1kg
5 ст. л.
Salt Egypt
0,25 ч. л.
Spice Nutmeg Ground
за смаком
Preparation steps
01
Підготувати цибулю та часник, шляхом подрібнення. Висипати дані овочі в розігрітий сотейник. Швидко помішувати, щоб часник міг згорнутися, а цибуля залишилась прозорою.
02
Картоплю та гарбуз нарізати однаковими кубиками та висипати до цибульно-часникової суміші. Бульйон злити та накрити кришкою, вогонь при цьому зменшити. Тушкувати овочі протягом 20 хвилин. Бульйон доливати, щоб шматочки овочів могли плавати в ньому.
03
Коли перестали тушкувати, додати до страви сіль і дати їй розчинятись. Розтерти овочі блендером до ніжного пюре. Та доповнити смак мускатним горіхом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores