
Листкові палички з беконом
Ingredients for the recipe
Ingredients
Videnski Bulochky Yeast Frozen Dough
250 г.
Auchan Oregano 20g
2 ч. л.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Chilled Bacon
80 г.
Spice Black Pepper Ground
1 ч. л.
Preparation steps
01
Готове дріжджове тісто розморозити і розкласти пластами. Бекон також розморозити і розкласти поверх тіста тонким шаром.
02
Зверху бекон посипати сухим орегано і чорним меленим перцем.
03
Тісто з беконом розрізати поперек на смужки шириною 1-1,5 см.
04
Кожну смужку скрутити в щільну спіраль і розкласти на деко, застелене папером для випічки.
05
Яйце розбити в невеликій мисці і збити виделкою. Перед випіканням кожну спіраль змастити збитим яйцем і поставити в попередньо розігріту до 180°C духовку. Випікати 20 хвилин до золотистого кольору.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)