
Плов з гранатом, сухофруктами і чебрецем
Ingredients for the recipe
Ingredients
Metro Chef Basmati Rice 3kg
200 г.
Food Studio Chicken Broth 500ml
300 мл.
Red Onion
1 шт.
Uzbek Dried Apricots
50 г.
Roasted Pistachios
50 г.
Elite Pomegranate
50 г.
Fresh Thyme 50g
50 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Homemade Butter
3 ст. л.
Preparation steps
01
Цибулю очистити від лушпиння та дрібно нарізати.
02
Масло розтопити в сотейнику на середньому вогні і обсмажити на ньому цибулю приблизно 4-5 хвилин.
03
Додати в сотейник рис і обсмажити приблизно хвилину.
04
Потім влити туди ж курячий бульйон і довести до кипіння. Накрити кришкою, зменшити вогонь і варити 15-20 хвилин.
05
Нарізати невеликими шматочками курагу, фісташки, зерна граната, чебрець.
06
Коли плов буде готовий, зняти з вогню і перемішати виделкою. Потім додати нарізані горіхи і сухофрукти, трохи посолити, поперчити за смаком і відразу подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)