
Латкес з яблук
Латкес з яблук інакше можна назвати яблучними оладками. Назва латкес прийшло до нас з єврейської мови. Зазвичай латкес роблять з картоплі, але ми пропонуємо вам трохи інші, солодкі - з яблуком. Хороший рецепт тим, що готувати його легко і просто, він не змусить вас довго стояти біля плити, а м'який і приємний смак вразить усіх, кого ви будете частувати. Якщо ви хочете бути відмінною господинею в очах всіх близьких, але при цьому докласти мінімум зусиль, спробуйте зробити цей простий, але милий десерт з яблук. Подавати можна не тільки зі сметаною або йогуртом, але і з будь-яким варенням.
Ingredients
Яблука
500 г
Борошно
100 г
Лимон
30 г
Цукор
15 г
Кориця
3 г
Розпушувач
5 г
Масло вершкове
30 г
Яйце
2 шт.
Preparation steps
01
Вимити, очистити і подрібнити в блендері або натерти на тертці яблука.
02
Вичавити сік з тертих яблук.
03
Яблука змішати з лимонним соком.
04
Борошно, цукор, корицю і розпушувач змішати і додати до яблук.
05
Влити добре збиті яйця і все ретельно перемішати.
06
Обсмажити на вершковому маслі з обох боків до золотистої скоринки.
07
При подачі полити йогуртом, сметаною, варенням або будь-яким солодким соусом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores