
Зелений борщ
Ingredients for the recipe
Ingredients
Myaso Karpat Chilled Pork Cutlet Meat
400 г.
Sorrel Bunch 100g
100 г.
Carrots
1 шт.
Onion
1 шт.
Packed Potatoes
3 шт.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
3 шт.
Pripravka Dried Parsley Spices 10g
за смаком
Homemade Butter
50 г.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Зварити бульйон. Посолити і поперчити за смаком. Додати нарізану великими шматками моркву і цибулю.
02
Зварити яйця вкруту і дати їм охолонути.
03
Зварене м'ясо дістати з бульйону і подрібнити.
04
Почистити картоплю і нарізати невеликими шматками. Кинути в каструлю. Туди ж кинути подрібнене м'ясо.
05
Помити щавель, дрібно нарізати.
06
Яйця порізати на шматочки не крупніше гороху.
07
Коли картопля звариться, кинути в бульйон нарізаний щавель. Варити на середньому вогні до 5 хвилин.
08
Додати нарізану зелень і яйця. Варити протягом 1-2 хвилин.
09
Додати в каструлю шматочок вершкового масла, після чого варити ще 1-2 хвилини.
10
Дати борщу настоятися не менше 15 хвилин, після чого подавати на стіл.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores










 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)