
Німецький пиріг із яблуками "Апфелькухен"
У кожній родині, як рівно в кожній країні, існує свій рецепт яблучного пирога. Сьогодні вашій увазі ми представляємо чарівний німецький яблучний пиріг. "Апфелькухен" в буквальному сенсі слова і переводиться як "яблучний пиріг". У Німеччині він вважається особливою традицією. І корінні німці готують його дуже часто в домашніх умовах. Там такий пиріг люблять усі. Спробуйте його спекти з різними сортами яблук. Можна взяти кілька кислих, кілька солодких і борошняних яблук. Не сумнівайтеся, вийде дуже смачно і яскраво. Готувати пиріг не складе особливих труднощів, але в підсумку ви отримаєте райську, яблучне насолоду. Від надзвичайного і яскравого смаку пирога всі ваші домашні прийдуть в невимовне захоплення.
Ingredients
Яблука
750 г.
Лимонний сік
2 ст. л.
Мигдаль
40 г.
Цукрова пудра
1 ст. л.
Вершкове масло
200 г.
Цукор
200 г.
Яйця
4 шт.
Борошно
200 г.
Сіль
1 ч. л.
Розпушувач тіста
1 ч. л.
Preparation steps
01
Вимити яблука, видалити серцевину. Нарізати тонкими напівкільцями, додати лимонний сік.
02
У сковорідці розтопити цукрову пудру, додати нарізаний мигдаль, постійно помішувати, поки мигдаль закарамелізуется.
03
Окремо збити вершкове масло з цукром, поступово додавати по одному яйцю.
04
Змішати борошно, сіль і розпушувач тіста. Поступово ввести суміш в яєчно-масляну масу. Перемішати до утворення однорідного тіста.
05
Вилити тісто у форму для запікання, викласти шматочки яблук, посипати мигдалем.
06
Випікати "Апфелькухен" в розігрітій до 175°C духовці 45 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores