
Камберлендський соус
Ingredients for the recipe
Ingredients
Orange
1 шт.
Spice Ground Ginger
за смаком
Bastida Me Gusta Red Wine 0.75l
3 ст. л.
Lemon
1 шт.
Shallots 250g
3 шт.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Runa Vinegar 9% 0.75l
1 ст. л.
Preparation steps
01
Лимон і апельсин вимити, витерти насухо, нарізати цедру тонкими смужками. Видавити сік з обох фруктів.
02
Залити цедру невеликою кількістю води, довести до кипіння. Воду злити, цедру протушкувати.
03
Цибулю-шалот почистити, дрібно нарізати. Побланширувати в киплячій воді. Вийняти і обсушити.
04
Варення із червоної смородини розігріти на водяній бані, щоб воно стало рідким. Остудити і змішати з цедрою і цибулею.
05
Приправити соус червоним вином, оцетом, соком апельсина і лимона, а також перцем, імбирем і сіллю.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)