
Баранина, тушкована з чорносливом і корицею
Ingredients for the recipe
Ingredients
Lamb Rib
1 кг
Almond Pitted Prunes 75g
150 г.
Packed Onion from 3kg
150 г.
Badia Cinnamon Sticks 14.2g
1 паличка
Kamis Black Pepper Pea Spices
15 шт.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l
за смаком
Preparation steps
01
Цибулю очистити від лушпиння і нарізати соломкою. Чорнослив нарізати невеликими шматочками.
02
М'ясо нарізати шматочками, товщиною близько 1,5 см.
03
На соняшниковій олії злегка обсмажити цибулю, а потім додати до нього порізане м'ясо. Тушкувати так приблизно 3-4 хвилини.
04
Потім м'ясо перевернути на іншу сторону, накрити сковорідку кришкою і залишити тушкуватися на невеликому вогні близько 10-15 хвилин.
05
Потім в сковороду додати чорнослив, перець горошком і паличку кориці. Налити близько 100 мл. води і тушкувати на невеликому вогні 35-40 хвилин.
06
Потім м'ясо знову перевернути на інший бік, за смаком посолити і поперчити. І залишити тушкуватися на 15-20 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)