
М'ясний рулет
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beef Forcemeat
350 г.
Chicken Minced
200 г.
Chicken Egg C0 1pc
1,5 шт.
Parsley 70g
2,5 ст. л.
Basil in Pot
2,5 ст. л.
Auchan Oregano 20g
за смаком
Preparation steps
01
Яйця збити в мисці. Зелень подрібнити. Перець очистити від насіння і нарізати.
02
У миску викласти яловичий і курячий фарш, додати збиті яйця, додати зелень та приправи, всипати перець. Додати хлібні крихти. Ретельно перемішати до утворення однорідної маси.
03
Духовку розігріти до 180°C. Застелити форму для кексу харчовим папером, викласти м'ясну суміш у форму, поставити на деко в духовку, випікати протягом 1,5 годин.
04
Витягнути із духовки готовий рулет, дати йому охолонути у формі 15-20 хвилин. Витягнути рулет з форми, нарізати порційними шматочками. Охолодити. Можна заморозити.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)