
Суп із лососем на кокосовому молоці
Ingredients for the recipe
Ingredients
Salt Egypt
за смаком
Taia Egg Noodles Pasta 400g
100 г.
Cilantro 70g
2 ч. л.
Chilled Salmon Piece
350 г.
Akura Hondashi Fish Broth Seasoning 10g
8 ст. л.
Carmencita Curry 40g
2 ч. л.
Metro Chef Coconut Milk 1l
9 ст. л.
Ginger
за смаком
Red Chili Pepper
0,5 шт.
Garlic
1 шт.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
за смаком
Preparation steps
01
Чилі очистити від насіння, промити під холодною водою, змішати з тертим імбиром і подрібненим часником.
02
Цибулю очистити, нарізати кільцями, обсмажити на оливковій олії до золотистого кольору.
03
Додати в каструлю суміш часнику, перцю і імбиру. Додати карі, тушкувати протягом 2-3 хвилин.
04
Додати в каструлю кокосове молоко, влити бульйон. Довести до кипіння.
05
Рибу нарізати кубиками, додати в суп, довести до кипіння. Варити протягом 5-7 хвилин. Приправити сіллю і кінзою.
06
Локшину залишити в окропі на 2 хвилини. При подачі розкласти локшину в тарілки, залити супом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)