
Суп-пюре з квасолі
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beans
600 г.
Packed Onion from 3kg
2 шт.
Celery Root
1 шт.
Parsley Root
1 шт.
Carrots
4 шт.
Top Grade Wheat Flour
6 ст. л.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
160 мл.
Parsley 70g
2 ст. л.
Akvulya Still Water 2l
1,5 л.
Preparation steps
01
Квасолю необхідно попередньо замочити на ніч у воді, після відварити.
02
Цибулю, коріння селери і петрушки, а також моркву нарізати кубиками, відварити до готовності, потім протерти блендером до пюреподібної консистенції разом із відвареною квасолею.
03
Борошно необхідно просіяти, розігріти сковороду з олією, висипати борошно, обсмажити, додати трохи бульйону, в якому варилися овочі, додати в сковороду овочеве пюре, готувати протягом 4-5 хвилин. Додати сіль за смаком. До супу подають грінки.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)