
Брюссельська капуста і куряче філе під соусом
Ingredients for the recipe
Ingredients
Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet
500 г.
Hortex Frozen Cabbage Brussels 450g
300 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
300 мл.
7 Flour 1kg
30 г.
Homemade Butter
30 г.
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
50 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Куряче філе відварити в підсоленій воді.
02
У брюссельської капусти відрізати нижню частину.
03
У каструлі воду довести до кипіння, посолити. В окріп покласти брюссельську капусту. Варити 15 хвилин.
04
Для приготування соусу в маленьку каструльку покласти борошно, залити холодним молоком. Ретельно розмішати, щоб борошно розчинилося. Покласти вершкове масло, поставити на вогонь.
05
Довести до кипіння, постійно помішуючи. Кип'ятити 2 хвилини. Посолити і поперчити.
06
Сир натерти на дрібній тертці. Куряче філе порізати великими шматочками.
07
У форму викласти філе і брюссельську капусту, перемішати.
08
Зверху залити соусом.
09
Посипати тертим сиром. Поставити в розігріту до 150°C духовку. Готувати 20 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)