
Млинцевий торт із заварним кремом, яблуками і корицею
Ingredients for the recipe
Ingredients
Dytiachi Smakolyky Apple-Plum-Vanilla Cereal Sticks 25g
1 шт.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
6 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
160 г.
7 Flour 1kg
550 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
1 л.
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
500 г.
Homemade Butter
30 г.
Eco Ground Cinnamon
1 ч. л.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Паличку ванілі розрізати, вийняти насіння.
02
Жовтки (4 шт.) розтерти з цукром (150 г.). У масу додати насіння ванілі.
03
Додати борошно (50 г.) і ретельно перемішати.
04
Молоко (500 мл.) в каструлі довести до кипіння.
05
Гаряче молоко влити в жовтки, перемішати. Дану масу поставити на вогонь і варити, помішуючи, до загусання. Остудити.
06
Яблука почистити, видалити серцевину, нарізати кубиками.
07
Розтопити в сковороді вершкове масло. Додати яблука і цукор (10 г.). Накрити кришкою і тушкувати на середньому вогні до м'якості (близько 5-15 хвилин, залежить від сорту яблук). Потім додати корицю. Перемішати і остудити.
08
Для приготування млинців знадобиться: 500 г. борошна, 500 мл. молока, 2 яйця, сіль, цукор за смаком. Все ретельно перемішати і випекти млинці.
09
Кожен млинець змастити приготованим кремом. Накрити другим млинцем. Знову змастити кремом і накрити третім млинцем і т. д.
10
Верхній млинець теж змастити кремом.
11
Викласти яблука. Поставити в холодильник на 3-4 години.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)