
Биточки із сочевиці
Ingredients for the recipe
Ingredients
Metro Chef Green Lentil 500g
350 г.
Cilantro 70g
25 г.
Mria Grounded Red Pepper 20g
1 ч. л.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
3 ст. л.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l
4 ст. л.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
150 г.
Salt Egypt
1 ч. л.
Bread Crumbs
за смаком
Eco Roman Cumin 15g
1 ч. л.
Spice Black Pepper Ground
1/2 ч. л.
Preparation steps
01
Сочевицю промити, залити 1,8 л. холодної води, залишити на ніч у прохолодному місці.
02
Злити воду, залити свіжою водою і варити до готовності. Подрібнити в кухонному комбайні.
03
Пюре із сочевиці, кмин, червоний перець, сіль, чорний перець, рублену кінзу добре перемішати.
04
Сформувати 8 биточків діаметром 5 см. і товщиною 1 см. Запанірувати в сухарях і смажити в олії до утворення золотистої скоринки.
05
Для соусу змішати лимонний сік і майонез.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)