
Меренги (безе)
У цьому десерті всього лише 2 інгредієнта, тому на перший погляд він може здатися досить простим. Але в ньому ховається невеликий нюанс, і вийти така страва може не у всіх, але воно того варте. Адже меренги (відоміша назва безе) дуже смачні і, незважаючи на велику кількість цукру, не такий вже висококалорійний десерт, тому що меренги дуже легкі і пишні. Але нюанс ховається в приготуванні, так як на те чи вийде у вас страва впливає багато факторів, а саме швидкість і час збивання, температура білків (краще щоб вона була кімнатною) і градуси випікання. Якщо ж ви візьмете до уваги всі пункти, то все обов'язково вийде. До речі, безе можна вживати як окремий десерт, так і прикрашати їм торти і тістечка.
Ingredients
Білок яєчний
4 шт.
Цукор
200 г.
Preparation steps
01
Духовку розігріти до 100°C. Деко застелити пергаментним папером. Білки відокремити від жовтків і збити міксером близько 1,5-2 хвилин.
02
Далі, збиваючи, по трохи додавати цукор. Продовжувати збивати близько 3 хвилин. Ложкою викласти яєчно-цукрову суміш на деко. Поставити в духовку і випікати близько 90 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores