Салат з апельсином, гранатом і фетою - Image

Салат з апельсином, гранатом і фетою

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Dinner

Початок осені – той самий час, коли Ви можете урізноманітнити свій звичний раціон стравами з молодого буряка. У складі пропонованого салатику цей яскравий коренеплід розкривається по-новому, набуваючи несподівані смакові нотки. А все завдяки додаванню кисло-солодких апельсинів і ягід соковитого граната, які роблять салат свіжим і повітряним. Ну, і звичайно ж, всіма відомий грецький сир фета, куди ж без нього? Він надає ситність і пікантний смак. Соус, яким заправляється салатик, теж Вас здивує. Ні, це не майонез, і навіть не оливкова олія. Заправка для нашого вишуканого салату – суміш апельсинового соку і бальзамічного оцту, нагріта і уварена до появи насиченого аромату.

Ingredients for the recipe

Beetroot
8.90 - 15.00

Beetroot

per 1 kg

Ingredients

Beetroot

120 г.

Elite Pomegranate

100 г.

Orange

200 г.

Svet Cheese Feta Cheese 45%

80 г.

Freshme Orange Juice 0.5l

200 мл.

Ellada Balsamic Vinegar 150ml

40 мл.

Preparation steps

01

Відварити буряк до готовності. Потім злити воду, охолодити, очистити і нарізати кубиками. Гранат розібрати на зерна.

02

Очистити апельсини, розібрати на часточки і очистити від плівок. Розрізати часточки на частини. Змішати оцет з соком, нагріти і уварити.

03

Листя салату помити і просушити. Викласти на тарілку листя, потім буряк, зерна гранату, апельсин і фету. І так чергувати поки не закінчаться інгредієнти. Полити соусом і подавати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min