
Запіканка з індичкою, броколі та картоплею під соусом "Бешамель"
Ingredients for the recipe
Ingredients
Turkey Fillet
600 г.
Packed Potatoes
1 кг.
Broccoli
400 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
1 л.
Homemade Butter
100 г.
7 Flour 1kg
100 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю почистити, нарізати брусками. Індичку нарізати невеликими шматочками.
02
У форму для запікання викласти картоплю, м'ясо і броколі. Посолити, поперчити.
03
Приготувати соус. У розтоплене на сковороді масло додати борошно. Злегка обсмажити його, помішуючи, протягом 1-2 хвилин.
04
Невеликими порціями вливати підігріте молоко, інтенсивно помішуючи, щоб не утворилися грудочки. При постійному помішуванні варити до загустіння. Посолити за смаком.
05
У форму для запікання вилити приготований соус.
06
Запікати в духовці при температурі 180°С протягом 60 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)