
Шинка з яблуками і гірчицею
Шинка є одним із самих смачних м'ясних продуктів. Це апетитне куряче, яловиче або свиняче м'ясо, приготоване особливим способом, може бути ситною складовою різних страв, у тому числі і запропонованої нами. Шинка по-голлівудськи з яблуками і гірчицею - страва, яка може сподобатися своїм смаком, ситністю, доступністю інгредієнтів. Шинку на першому етапі готування запікають до золотистої скоринки (приблизно по 15 хвилин на кожні 450 г. ваги шматка шинки), а порізану на шматки і политу приготованим соусом із сушених яблук, сидру, оцту і гірчиці, шинку ставлять у духовку приблизно на 20-25 хвилин, поки шинка не розігріється і соус не почне кипіти.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Argal York Sandwich Ham
600 г.
Gardenz Grapefruit Cider 5.4% 1l
300 мл.
Tripolka Sliced Dried Apples 200g
60 г.
ATA Sugar Brown Portion Stick 100x5g
2,5 ст. л.
Borges Apple Vinegar 250ml
3 ст. л.
Deroni Dijon Mustard 200g
1,5 ст. л.
Preparation steps
01
Духовку розігріти до 160°C. Викласти на деко шинку, запікати протягом 20 хвилин.
02
Додати в каструлю яблука, влити сидр, поставити на вогонь, довести до кипіння, варити протягом 8 хвилин.
03
У мисці змішати оцет, гірчицю і цукор, перемішати, додати суміш до сидру в каструлю. Варити соус протягом 6 хвилин.
04
Духовку розігріти до 190°C. Розрізати шинку на 4 шматки, викласти в скляну форму, залити соусом. Поставити в духовку на 25 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)