
Тушкована яловичина в пиві з цибулею
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Onion from 3kg
600 г.
Brit Premium Wet Food with Beef Fillet for Adult Cats 85g
1,2 кг.
Bay Leaf
1,5 шт.
Volfas Engelman Light Beer 5.2% 0.568l
200 мл.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
2,5 ст. л.
Mengazzoli Red Wine Vinegar 1l
2 ч. л.
Salt Egypt
1,5 ч. л.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Цибулю очистити, нарізати півкільцями товщиною 6-7 мм. М'ясо нарізати на середні шматки, змастити олією, натерти сіллю і перцем.
02
Поставити на вогонь велику сковороду з важким дном, влити рослинну олію, розігріти, викласти м'ясо в сковороду, обсмажити з усіх боків, протягом 15 хвилин. М'ясо викласти на тарілку, остудити.
03
У велику каструлю з товстим дном, налити олію, розігріти, покласти цибулю, обсмажувати протягом 25 хвилин. Влити до цибулі пиво і оцет, помішуючи суміш, довести до кипіння. Додати в каструлю м'ясо, повторно довести до кипіння. Зняти каструлю з вогню, накрити кришкою.
04
Духовку розігріти до 175°C. Поставити каструлю з м'ясом в духовку. Випікати протягом 3,5 годин із закритою кришкою.
05
Перед подачею витягнути лавровий лист, видалити з поверхні жир, остудити м'ясо протягом 20 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)