
Суп із цибулі-порею, ріпчастої цибулі та картоплі
Ingredients for the recipe
Ingredients
Leek
4 шт.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Packed Potatoes
2 шт.
Homemade Butter
50 г.
Vitana Vegetable Broth 1.1kg
275 мл.
KhMZ Sour Cream 20%
2 ст.л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
150 мл.
Preparation steps
01
Ретельно промити цибулю-порей, вирізати грубий зовнішній шар, розрізати уздовж, нарізати на середні шматочки. Ріпчасту цибулю очистити і нарізати. Картоплю очистити, нарізати невеликими шматочками.
02
Покласти вершкове масло в розігріту каструлю, розтопити масло. Викласти в каструлю цибулю і картоплю, перемішати, щоб масло покрило всі інгредієнти. Додати сіль і перець за смаком, готувати 15 хвилин. Налити в каструлю бульйон з молоком, довести суп до кипіння, накрити зверху каструлю кришкою, варити протягом 20-25 хвилин.
03
Суп перелити в чашу блендера, збити до однорідної маси, після чого перелити назад в каструлю. При подачі полити зверху суп сметаною.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)