
Суп із машем і беконом
Ingredients for the recipe
Ingredients
Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet
500 г.
Sto Pudiv Mung Beans Mash 500g
150 г.
Chilled Bacon
200 г.
Pink Tomato in Packing
300 г.
Onion
150 г.
Carrots
150 г.
Garlic
3 зубчика
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l
за смаком
Fresh Greens Mix 100g
за смаком
Preparation steps
01
Нарізати куряче філе невеликими шматочками.
02
Цибулю дрібно порізати.
03
Моркву натерти на середній тертці.
04
Помідори нарізати невеликими шматочками.
05
Промити маш в холодній воді.
06
Куряче філе залити водою і довести до кипіння. Додати маш. Посолити, поперчити за смаком і варити протягом 30 хвилин.
07
Обсмажити на олії цибулю. Додати моркву і обсмажити разом з цибулею. Додати помідори і злегка обсмажити.
08
Приготовану масу додати до філе і машу. Варити 7 хвилин.
09
У каструлю додати часник, пропущений через прес. При необхідності суп посолити.
10
На сухій сковороді обсмажити бекон з двох сторін.
11
Викласти на паперовий рушник або серветки, промокнути, щоб прибрати надлишки жиру.
12
Бекон нарізати.
13
У тарілки налити суп, додати бекон і дрібно порізану зелень.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)