
Салат із морської капусти і яєць
Ingredients for the recipe
Ingredients
Akura Dried Laminaria 25g
200 г.
Onion
150 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Salad Sunflower Oil 500ml
за смаком
Preparation steps
01
Сушену морську капусту ретельно промити в друшляку під струменем води.
02
Залити промиту капусту холодною водою, і залишити набухати 8-10 годин. Після цього злити воду, залити капусту новою водою, поставити на вогонь, варити з моменту закипання 5-10 хвилин.
03
З капусти злити воду, викласти її на дошку і порізати поперек приблизно через кожні 3-5 см.
04
Яйця відварити, цибулю нарізати півкільцями, півкільця - навпіл.
05
Цибулю обсмажити на соняшниковій олії протягом 5-10 хвилин.
06
Додати капусту до цибулі, посолити, поперчити, перемішати, смажити 5 хвилин.
07
Яйця натерти на крупній терці.
08
У салатницю покласти капусту з цибулею і яйця, перемішати.
09
До столу можна подавати салат як холодним, так і гарячим.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)