
Салат з куркою, перцем і морквою
Салат готується дуже просто, продукти самі звичайні. У підсумку виходить швидко, дешево і ситно. Салат виходить легким, за рахунок овочів соковитим, і в той же час ситним, так як до складу входить обсмажена курка. Філе курки можна готувати і в мультиварці. Режим вибирають «підсмажування» або «випічка», час приготування становить 15 хвилин. Болгарський перець повинен бути великим, м'ясистим, краще червоного, оранжевого або жовтого кольору. Салат можна подавати в холодному або гарячому вигляді. Підходить такий салат, як до святкового столу, так і для звичайного обіду або вечері.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet
100 г.
Carrots
100 г.
Kotanyi Red Sweet Pepper 35g
100 г.
Garlic
1 зубчик
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
2 ст. л.
KhMZ Sour Cream 20%
2 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Thyme, pc
за смаком
Preparation steps
01
Моркву натерти на крупній тертці, перець нарізати тонкими скибочками, філе курки - кубиками.
02
У сковороді розігріти олію, обсмажити куряче філе протягом 4 хвилини з обох сторін.
03
Змішати курку з овочами, додати часник, пропущений через прес. Заправити салат сметаною, посолити за смаком і додати чебрець.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)