
Різото з шампанським, креветками і гребінцями
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
2 ст. л.
Auchan Green Onions Bundle 75g
50 г.
Steamed Rice
120 г.
Taittinger Nocturne White Dry Champagne 12.5% 0.75l
200 мл.
Food Studio Chicken Broth 500ml
400 мл.
Fresh Frozen Scallops 10/15
230 г.
Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%
50 г.
Peeled Boiled-Frozen Shrimps 31/50
100 г.
Preparation steps
01
Розігріти сковороду з вершковим маслом на середньому вогні. Всипати подрібнену цибулю, обсмажувати протягом 1 хвилини. Додати рис, обсмажувати ще 2 хвилини.
02
Влити в сковороду шампанське, продовжувати готувати, поки рідина не випарується, при цьому постійно помішуючи.
03
Поступово вливати бульйон, постійно змішуючи, давати рідині випаровуватися, протягом 15 хвилин.
04
Додати в рис креветки і гребінці, готувати ще 5 хвилин. Додати за смаком сіль і перець, додати тертий пармезан.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)