
Рагу з квасолі з яйцями
Ingredients for the recipe
Ingredients
Salt Egypt
за смаком
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Khutorok Peas green 410g
6,5 ст. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
за смаком
Pink Tomato in Packing
700 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2,5 ст. л.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Bay Leaf
0,5 шт.
Beans
300 г.
Preparation steps
01
Квасолю необхідно попередньо замочити на ніч у холодній воді. Промити під холодною водою, перекласти квасолю в каструлю, залити свіжою водою до верху каструлі, поставити на вогонь, довести до кипіння, прибрати з вогню, злити воду. Залити новою водою, так щоб вода лише покрила квасолю. Додати лавровий лист, половину цибулі, варити на середньому вогні протягом 30 хвилин.
02
Долити в каструлю 250 мл. холодної води, повторно довести до кипіння, варити ще 30 хвилин. Повторити заливання нової води із наступним доведенням до кипіння ще два рази.
03
Подрібнити другу половину цибулі. Обсмажити цибулю на розігрітій сковороді, в олії, обсмажити протягом 10 хвилин на середньому вогні, висипати подрібнені помідори, готувати протягом 15 хвилин. Дати охолонути суміші в сковороді, після чого перекласти в чашу блендера, подрібнити, перекласти знову в сковороду, повернути на вогонь, додати цукор і сіль за смаком.
04
Духовку розігріти до 200ºС. Обсушити квасолю. Змішати томатний соус зі сковороди з квасолею, при необхідності посолити. Викласти суміш у форму для випікання, зверху посипати горошком, залити зверху збитими яйцями. Випікати протягом 10 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)