
Печінково-сирний кекс
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Liver
500 г
Onion
4 шт.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
5 шт.
Packaged Semolina
3-4 ст.л.
Pyryatyn Smetankovyy Hard Cheese 50%
300 г
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
2 ст.л.
Dill 70g
1 середній пучок
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Печінку промийте та відваріть, злийте воду і обсушіть.
02
Цибулю дрібно наріжте і обсмажте в розігрітій рослинній олії до золотистого кольору.
03
З'єднайте печінку і підсмажену цибулю і протріть блендером до отримання однорідної маси.
04
Вбийте 4 яйця, додайте манку, сіль (приблизно 1 ч.л.), перець і добре перемішайте масу до однорідності (можна за допомогою міксера).
05
Для начинки сир натріть на дрібній терці.
06
Додайте яйце, що залишилося, і майонез, перемішайте.
07
Якщо ви будете використовувати кріп або іншу зелень, подрібніть її та також введіть у сирну масу.
08
Духовку розігрійте до 180°C.
09
Форму для кексу змастіть олією (силіконову форму змащувати не потрібно) і викладіть шар печінкової маси - приблизно половину.
10
Потім викладіть сирну начинку. Після - знову печінковий шар.
11
Випікайте в розігрітій духовці 40-50 хвилин.
12
Готовий кекс остудіть і наріжте порційними шматками.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)